Korun teettäminen Teijolla

Kutkuttaako mieltäsi ajatus korun teettämisestä lahjaksi tai vaikka itsellesi? Onhan saaminen aina mukavaa - etenkin jos saa korun, jollaista ei kenelläkään toisella ole. Naimisiinkin on varmaan kivempi mennä, jos samanlaista vihkisormusta ei tule vastaan joka kolmannella ihmisellä. PajaKulta valmistaa juuri sellaisen korun, mistä sinä unelmoit unettomina öinä.

Olipa sinulla sitten millainen idea tahansa - villi, maltillinen, tuhma tai perinteinen - me osaamme loihtia juuri sellaisen korun kuin haluat, tai vaikka useampiakin perheelle lahjoitettavaksi tai itsellesi varakappaleiksi. Kullasta, hopeasta ja muista materiaaleista syntyvät mahtavat uniikkikorut , jotka sopivat saajalleen kuin nenä naamaan.

Katkesiko ketju? Me autamme!

Pelastamme varmoin ottein särkyneen arvokorusi, olipa kyseessä sitten pieni tai iso korjaus. Meillä voit korjauttaa esimerkiksi katkenneen ketjun. Ammattitaitoinen ja kokenut kultaseppä tekee juotoksia tai laittaa lisäkiviä hajonneeseen koruusi. Taikasormet, niitähän hyvältä sepältä vaaditaan.

Uudistamme vanhan korusi

PajaKulta uudistaa vanhan korun tai muun esineen asiakkaan haluamalla tavalla. Meistä jokainen on varmasti joskus saanut lahjaksi, no, jopa susirumia ”korunkaltaisia” asioita, jotka mielellään kätkee sinne perimmäisen kaapin nurkkaan - mutta ei enää! Vanhaan koruun voidaan esimerkiksi lisätä helmiä, timantteja tms. ja usko tai älä - kyllä siitä hieno saadaan!

Vanhoista kullista uutta ja ihanaa

Me sulatamme vanhat korusi ja hyödynnämme materiaalin niin, että voit teettää vaikkapa vanhasta kultasormuksestasi uuden. Näin säästät materiaaleissa sekä kustannuksissa ja kierrätät. Tämä on hyvä keino etenkin silloin, jos korjauksesta tai uudistamisestakaan ei ole pelastamaan vanhaa koruasi - tai jos se vain on yksinkertaisesti niin hirveä, ettei sitä kehtaa käyttää.